Lav din egen hjemmeside med WordPress

Du kan i dag nemt lave din egen hjemmeside uden kendskab til kodning. Ved at følge nogle enkle instruktionsvideoer kan få din helt egen hjemmeside liggende på dit eget domænenavn. Vælger du at følge de råd du får i videoen herunder får du en hjemmeside løsning med en lang række fordele:

  • Din hjemmeside kommer til at ligge på sit eget domænenavn. Dette sikre at indkomne links altid vil pege på din hjemmeside også selvom du senere skifter webhotel. Eget domænenavn giver dig også en fordel i forhold til at få placeringer i søgemaskinerne.
  • Din hjemmeside kommer til at ligge på dit eget webhotel hvilket betyder at du får fuld kontrol over alt hvad der sker på din side, altså ingen reklamer fra udbyderen osv. Ud over dette får du en hurtig og stabil hjemmeside.
  • Vælger du at basere din hjemmeside WordPress som forklaret i videoen får du en flot hjemmeside, masser af muligheder for senere udvidelser, et brugervenligt administrationssystem, en søgemaskinevenlig hjemmeside og så er WordPress helt gratis.

Lav din egen hjemmeside med WordPress og få de bedste forudsætninger for succes og til en pris hvor alle kan være med – WordPress er gratis og vil  fortsætte med at være det. Selv store og veletablerede firmaer vælger i dag at basere deres hjemmesider på WordPress.

Egen hjemmeside med WordPress giver dig masser af muligheder

Til trods for at WordPress oprindeligt kun var tiltænkt til blogs, kan du i dag nemt konfigurere WordPress til at være en hvilken som helst type hjemmeside du ønsker.

Eget domæne, eget webhotel og WordPress er ganske enkelt en af de absolut bedste måder at lave din egen hjemmeside på i dag.

admin Forfatter